Campanie Electricieni 2017

0800 888 666

campanieelectricieni@recolamp.ro

2 aprilie 2018
 

Campania de reciclare Recolamp continuă și în 2018!

Asociația Recolamp, organizaţie non-profit, fondată în anul 2007 de către General Electric Hungary Kft., Ledvance GMBH şi Philips Lighting România, a colectat și reciclat în 2017 peste 946 de tone de deșeuri de echipamente de iluminat, reprezentând o implicare foarte bună a participanților la campania de reciclare.

În 2017, Recolamp a reprezentat 189 de producători/importatori de echipamente de ilumiat, cărora le-a preluat responsabilitatea legală cu privire la gestionarea deșeurilor din echipamentele electrice și electronice puse pe piață - categoria 5, conform clasificării din OUG 5/2015. În numele participanților săi, Asociația a colectat 946 de tone de deșeuri din surse și corpuri de iluminat.

"Această nouă ediție a campaniei pentru electricieni, persoane fizice, pe care Asociația Recolamp o desfășoară la nivel național, ne-a demonstrat că oamenii își doresc să se implice în campania de reciclare, numărul de deșeuri de echipamente de iluminat ajungând la 946 de tone. De aceea, începem o nouă etapă de reciclare. Până la 31.12.2018 avem un număr de 500 de premii pe care le vom da primelor persoane care colectează și predau în magazinele partenere deșeurile de surse de lumină. Astfel, pentru 100 de bucăți lămpi, primii  300 electricieni vor primi garantat o nivelă profesionlă magnetică, iar pentru 500 bucăți de lămpi, avem pregătite 200 de șurubelnițe electrice de cea mai bună calitate." afirmă Directorul de Marketing al Asociației Recolamp, Anca Lupusavei.

De asemenea, în continuare, orice instituție de stat sau privată din România poate avea acces gratuit la sistemul de colectare gestionat de Recolamp, pentru a preda deșeurile de echipamente de iluminat generate din activitatea proprie, respectându-și tototdată și obligațiile legale de mediu ce îi revin. Mai multe informații pot fi găsite  pe site-ul Asociației - www.recolamp.ro - sau la numărul de telefon 0800-888.666, care poate fi apelat gratuit pentru a solicita recipiente de colectare sau ridicarea deșeurilor.

 

 

16 Februarie 2018

Recolamp oferă premii celor mai activi participanți la campania de reciclare din 2017! 

Recolamp ii premiază pe primii 3 participanți care au adunat cea mai mare cantitate de deșeuri, pe baza proceselor întocmite de colectorii autorizați la colectarea deșeurilor. Cei 3 câștigători ai campaniei sunt: Proenerg Târgu Mureș, Mentavill Timișoara și Mercury Lighting. 

Premiile constau în bonuri valorice, astfel că pentru premiul 1, valoarea este de 2000 RON, premiul 2, 1500 RON iar premiul 3 constă în tichete cadou, în valoare de 1000 RON.

“Îi felicităm și le mulțumim participanților pentru implicarea în campania de reciclare Recolamp. Îi încurajăm în continuare să ne ofere sprijinul în următoarea etapă a campaniei, pe care o vom demara cât de curând”, afirmă Directorul de Marketing al Asociaţiei Recolamp, Roxana Șunică.

Orice instituție de stat sau privată din România poate solicita containere customizate și poate beneficia de infrastructura națională de colectare pe care Asociația Recolamp a dezvoltat-o. Colaborarea cu Recolamp este gratuită, organizația asigurând preluarea deșeurilor de la cantitatea minimă de 20 de kilograme sau 100 de bucăți de becuri și/sau tuburi fluorescente și pentru minim 50 de kilograme, în cazul corpurilor de iluminat.    

 
 
5 Ianuarie 2018

Peste 300 de premii oferite în 2017 pentru 170.000 de lămpi colectate și reciclate! 

Campania de reciclare “Ori de câte ori se arde un bec, reciclează-l și castigă garantat premii!” derulată de Recolamp în 2017, i-a premiat pe toți cei care au adus pană pe 31 decembrie deșeuri din echipamente electrice, precum becuri economice, LED-uri și tuburi fluorescente, cu șurubelnițe electrice Bosch și nivele profesionale magnetice DUPU.  

Asociația Recolamp le mulțumește tuturor celor care au sprijinit campania destinată protejării mediului. Vă încurajăm să colectați în continuare deșeuri pentru o nouă etapă a campaniei.

Detaliile vor fi anunțate pe site-ul Asociației și de asemenea la locațiile participante în campanie. 

  

24 Mai 2017

Colectează becuri economice, LED-uri și tuburi fluorescente și Recolamp îți oferă garantat premii! 

Campania de reciclare “Ori de câte ori se arde un bec, reciclează-l și castigă garantat premii!” derulată de Recolamp îi premiază pe toți cei care aduc pană pe 30 iunie deșeuri din echipamente electrice, precum becuri economice, LED-uri și tuburi fluorescente, cu șurubelnițe electrice Bosch și nivele profesionale magnetice DUPU.  

“Becurile și neoanele sunt deșeuri periculoase, iar pentru că vrem să ne asigurăm că mercurul este împiedicat să ajungă la gropile de gunoi și în mediu, desfășurăm astfel de campanii prin care vrem să-i încurajăm pe oameni, cu focus pe profesioniști - electricienii, căci lor le trec prin mână cele mai multe astfel de deșeuri - să colecteze selectiv și să le predea la punctele de colectare. Le mulțumim tuturor pentru ajutorul pe care îl dau mediului!" afirmă Directorul de Marketing al Asociației Recolamp, Roxana Sunică.

Recolamp îi recompensează pe cei care sprijină campania destinată protejării mediului cu premii garantate. Poți câștiga și tu un premiu! Pentru 200 de bucăti lămpi colectate, primești garantat o nivelă profesională magnetică, iar pentru 500 de bucăti lămpi, premiul constă într-o surubelnită electrică de cea mai bună calitate.

Noua ediție a campaniei, incepută în luna octombrie 2016, a demonstrat că oamenii își doresc să se implice în campanii de reciclare, numărul de deșeuri de echipamente de iluminat colectat pană la 31 decembrie ajungând la 658 de tone. 

 Toți cei care au acces la deșeuri din echipamente electrice sunt încurajați să le colecteze și să le aducă la magazinele participante, campania fiind activă pană pe 30 iunie 2017. 

  

15 Februarie 2017

Recolamp îi premiază pe cei mai activi participanți ai campaniei de reciclare!

Cei mai activi producatori/ importatori de echipamante de iluminat sunt premiați la fiecare editie pentru implicarea lor in campania de reciclare

În prima etapa a campaniei „Ori de câte ori se arde un bec, reciclează-l şi câştigă garantat premii!” inceputa in luna octombrie 2016, Recolamp a reprezentat 187 de producători/importatori de echipamente de iluminat, cărora le-a preluat responsabilitatea legală cu privire la gestionarea deșeurilor din echipamentele electrice și electronice puse pe piață – categoria 5, conform clasificării din OUG 5/2015.

Astfel, în numele participanților săi, Recolamp a îndeplinit ținta legală de colectare de 40% din media vânzărilor producătorilor din ultimii 3 ani.

Cei mai activi producatori/ importatori de echipamente de iluminat sunt premiati la fiecare editie pentru implicarea lor in campania de reciclare. Pentru prima etapa a campaniei care a inceput in luna octombrie si s-a finalizat la 31 decembrie 2016, pe baza proceselor intocmite de colectorii autorizati la colectarea deseurilor, ii premiem pe primii 3 participanti care au adunat cea mai mare cantitate de deseuri.

Premiile constau in bonuri valorice, astfel ca pentru premiul 1, valoarea este de 2000 RON, premiul 2, 1500 RON iar premiul 3 consta in tichete cadou in valoare de 1000 RON.

Cei 3 castigatori ai campaniei sunt: Mentavill Timisoara, Arc Electronic Brasov, Proenerg Targu Mures.

“Ii felicitam si le multumim participantilor pentru implicarea in campania de reciclare Recolamp. Aceasta noua ediție a campaniei a demonstrat ca oamenii isi doresc sa se implice in campania de reciclare, numarul de deseuri de echipamente de iluminat, ajungand pana la 31 decembrie, la 658 de tone. Ii incurajam in continuare sa ne ofere sprijinul, campania fiind activa pana la 30.06.2017. Premiile campaniei pentru persoanele fizice constau in: pentru 200 de bucăți lămpi, primii 300 de electricieni vor primi garantat o nivelă profesională magnetică, iar pentru 500 de bucăți lămpi, avem pregătite 354 de șurubelnițe electrice de cea mai bună calitate”. afirmă Directorul de Marketing al Asociaţiei Recolamp, Roxana Șunică.

Orice instituție de stat sau privată din România poate solicita containere customizate și poate beneficia de infrastructura națională de colectare pe care Asociația Recolamp a dezvoltat-o. Colaborarea cu Recolamp este gratuită, organizația asigurând preluarea deșeurilor de la cantitatea minimă de 20 de kilograme sau 100 de bucăți de becuri și/sau tuburi fluorescente și pentru minim 50 de kilograme, în cazul corpurilor de iluminat.        

 

 

Noutăți / Știri

02 aprilie 2018
Campania de reciclare Recolamp continuă și în 2018!

Recolamp îi premiază pe toți cei care aduc pană pe 31 decembrie deșeuri din echipamente electrice. Mai multe informatii poti gasi aici

16 februarie 2018
Recolamp oferă premii celor mai activi participanți la campania de reciclare din 2017!

Recolamp ii premiază pe primii 3 participanți care au adunat cea mai mare cantitate de deșeuri, pe baza proceselor întocmite de colectorii autorizați la colectarea deșeurilor. aici

5 Ianuarie 2018
Peste 300 de premii oferite în 2017 pentru 170.000 de lămpi colectate!

Recolamp i-a premiat pe toți cei care au adus până pe 31 decembrie deșeuri din echipamente electrice Mai multe informatii poti gasi aici

24 Mai 2017
Colectează becuri economice, LED-uri sau tuburi fluorescente si Recolamp iți oferă premii garantat!

Recolamp îi premiază pe toți cei care aduc pană pe 30 iunie deșeuri din echipamente electrice Mai multe informatii poti gasi aici